Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Έκδοση της Σχολικής Βιβλιοθήκης


Η σχολική βιβλιοθήκη του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς, κατόπιν πρωτοβουλίας των καθηγητών του Τομέα Ηλεκτρονικής του σχολείου και σε συνεργασία μαζί τους, σχεδιάζει την έκδοση βιβλίου (έντυπου και ηλεκτρονικού) με θέμα τις σχολές Α.Τ.Ε.Ι. που μπορούν να δηλώσουν στο μηχανογραφικό δελτίο οι τελειόφοιτοι της Γ' Ηλεκτρονικών. Στο βιβλίο θα υπάρχουν για κάθε σχολή τα στοιχεία επικοινωνίας, το αντικείμενό τους, η δομή και το πρόγραμμα σπουδών τους, οι τομείς που μπορούν να απασχοληθούν οι απόφοιτοι, ενδεικτικές βάσεις εισαγωγής και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία. Η βιβλιοθήκη θα υποστηρίξει αντίστοιχες πρωτοβουλίες καθηγητών και άλλων Τομέων.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Μεγάλη επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης


Με επιτυχία έλαβε χώρα η χθεσινή ενημερωτική εκδήλωση της Βιβλιοθήκης. Οι μαθητές του Τομέα Ηλεκτρονικής, οι γονείς τους και άλλοι ενδιαφερόμενοι, ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή κο Φραγγελάκη Οδυσσέα, τον Υπεύθυνο Βιβλιοθήκης κο Βογιατζή Βασίλειο και τους καθηγητές κο Λευθερούδη Θεόδωρο, κο Κατσαρώνα Σταύρο και κο Δημάκο Κωνσταντίνο για το περιεχόμενο των σπουδών του Ηλεκτρονικού Τομέα, τις δυνατότητες συνέχισης των σπουδών σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, τις προοπτικές απασχόλησης των αποφοίτων και τα επαγγελματικά δικαιώματά τους. Στο τέλος έγινε και προσωπική κατ'ιδίαν ενημέρωση για τις επιδόσεις του κάθε μαθητή χωριστά. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση πριν συμπληρώσουν οι μαθητές το μηχανογραφικό δελτίο ώστε να γνωρίζουν το περιεχόμενο σπουδών των σχολών που επιθυμούν να δηλώσουν.
Η Βιβλιοθήκη θα υποστηρίξει και θα φιλοξενήσει αντίστοιχες εκδηλώσεις που θα αφορούν και τους άλλους τομείς του ΕΠΑ.Λ.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Εκδήλωση - ενημέρωση

Οι καθηγητές του Ηλεκτρονικού Τομέα του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς σε συνεργασία με τη σχολική Βιβλιοθήκη διοργανώνουν εκδήλωση – ενημέρωση την Τετάρτη 20/01/2010 στις 18:00. Η εκδήλωση θα αποτελείται από δύο μέρη : Ενημέρωση για τις προοπτικές και τις δυνατότητες των αποφοίτων του ηλεκτρονικού τομέα των ΕΠΑ.Λ. (σύστημα πρόσβασης στην Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, επαγγελματικά δικαιώματα, επιλογές απασχόλησης στην αγορά εργασίας κλπ) και ενημέρωση για τις επιδόσεις των μαθητών που φοιτούν στις τάξεις του Ηλεκτρονικού Τομέα. Την εκδήλωση, όσον αφορά το πρώτο μέρος της, μπορούν να παρακολουθήσουν εκτός από τους γονείς των μαθητών και όσοι άλλοι θα ήθελαν να ενημερωθούν για τα θέματα αυτά (όπως π.χ. γονείς μαθητών Γυμνασίου που θα ήθελαν πληροφόρηση και για το περιεχόμενο των σπουδών του Ηλεκτρονικού Τομέα των ΕΠΑ.Λ.)

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Καλή χρονιά




Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία !!
Ας μην ξεχνάμε όμως πως δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να κάνουν τη ζωή ευτυχισμένη...